VUOKRAMÖKKI

 
OLE YHTEYDESSÄ VÄH.1 VRK ENNEN TULOASI JA SOVI AVAIMEN HAKU AIKA  !
PUH. 0400 395 046
 
 
KARHUPIRTIN VUOKRAUS TAPAHTUU SÄHKÖPOSTITSE:

info@ivalorivercamping.com

ENÄÄ EI VOI TEHDÄ PUHELINVARAUKSIA !!
 
 
 
 
 
VUOKRAKÄMPPÄ KARHUPIRTTI
Inarin yhteismetsän hoitokunta on kokouksessaan 27.11.2018 päivittänyt vuokrahinnat.

Inarin yhteismetsä on rakennuttanut v. 2007, ensisijaisesti osakkaiden käyttöön, 9 tuuman pelkkahirsi kämpän kauniin Pasasjärven rannalle. Kämpän pohjapinta-ala on 136 m2 ja se on kaksiosainen ns. luhtimalli. Parvellisen tuvan pohja-ala on 66 m2, saunaosaston 32 m2 ja terassia 36 m2. Kämpällä on sähköt, astianpesukone, peruslämpö, vesijohto ja sisä-wc.
Kämpällä on vuodepaikat 10 henkilölle ja tarvittaessa liinavaatteet voi vuokrata hintaan 10 €/setti. Vuokraan kuuluu myös vene.( huom! Ei moottoria ) Kämpälle on tieyhteys läpi vuoden.

Osakkaiden tasapuolisen kohtelun vuoksi hyväksytään vain yksi pitempiaikainen (max 1 viikko) varaus sesonkiajalle kesä - lokakuulle. Myös juhlapyhien varausten osalta pyrimme vuorotteluun. Koska viikonloput ovat kysytyimpiä varausjaksoja, olisi toivottavaa ettei varaus alkaisi tai päättyisi lauantaina.

Hinta osakkaalle 1.1.2019 alkaen on 120 €/vuorokausi ja ei-osakkaalle 200 €/vrk.Osakas ei saa luovuttaa vuokraoikeutta kolmannelle osapuolelle luvatta. Erilaisten juhlatapahtumien yms. järjestämisestä kämpällä hinta sovitaan tapauskohtaisesti. Varaus alkaa pääsääntöisesti 1. varauspäivänä klo 16.00 ja päättyy viimeisenä varauspäivänä klo 12.00.


 
Kämpälle asennettujen hälytysjärjestelmän ns. vikahälytyksistä peritään 100 € maksu, jos hälytys on aiheutunut asiakkaan taholta ja se edellyttää tarkistuskäyntiä kämpällä. Sama maksu peritään, mikäli ovet joudutaan avaamaan kun asiakkaan avain unohtuu sisälle.
Asiakas voi välttää tarkistuskäynnin, jos hän ilmoittaa aiheuttamastaan vikahälytyksestä välittömästi puh. 040-739 3779 soittamalla tai tekstarilla.
 
Karhupirtti on vuokrattu, 8. lokakuuta 2008 tehdyn sopimuksen mukaisesti vuosittain North European Invest OY:n käyttöön 1.1. - 28.2. ajaksi.

kuva
UPAKEITTIÖ 
 TUPAKEITTIÖ,2
MH,RANNAN PUOLI 
MH. 
SAUNAOSASTO 
SAUNAOSASTO 
 Mobiili